Våre tjenester

VelaShape

Med dagens livsstil har de fleste av oss uønskede fettdepoter vi ikke blir kvitt, selv gjennom harde diettprogrammer og treningsøkter. VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurformig og fettreduksjon. Det er første og enseste FDA­godkjente, non­invasive, medisinske løsning for omkretsreduksjon.

Elōs Plus

Forbedrer hudens farge, tekstur og rynker i ansiktet ditt uten kirurgi - med tre behandlinger i en sesjon. Denne triniti hud-serien kombinerer tre av dagens mest effektive teknologier for fargekorrigering, fin rynkebehandling og dyp rynke behandling for å oppnå total ansikts fornyelse med minimal ubehag.

Praktisk talt smertefri, ikke­kirurgiske og non­invasiv behandling som ikke fører til sengeliggende periode – du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål umiddelbart etter behandling. Den nøyaktige oppvarmingen og en målrettet behandling av området sikrer et trygt og effektivt resultat.


Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingsområdet blir målt før og etter behandling.Behandlingen er smertefri, den kan sammenlignes med å sette en støvsuger på huden, og du kjenner litt varme. Behandlingstiden varierer etter størrelsen på behandlingsområdet, men er som regel fra 35 til 45 minutter. Vi anbefaler 6-7 behandlinger, 1-­2 ganger i uken. Antallet av behandlinger varierer fra person til person og avhenger av hvilket resultat du ønsker og områdets karakter

Les mer